fmcgProducts opdateres til GS1 3.1.8 i weekenden 11./12. maj 2019

Kære Kunde

GS1 opdateres hen over weekenden den 11. og 12. maj 2019 til ny version 3.1.8.

Derfor opdateres fmcgProducts tilsvarende til at understøtte denne GS1 release.

Læs mere på GS1s hjemmeside: https://www.gs1.dk/gs1trade-services/gs1trade-sync/gdsn-release-318/.

Såfremt du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på helpdesk@fmcgsolutions.dk