Flere emballagetyper kan nu angives på samme enhed.

Ifm. manuel varekontrol er der flere kunder der har behov for at kunne angive flere emballagetyper hvis det forefindes - f.eks. en "bakke" med flasker som samtidig er omviklet af "plastik".

Vi har derfor ændret D8275 & D1712 til henholdsvis D8275_1 & D1712_1 - så der fremadrettet kan angives flere værdier for "Emballagetype".

Eksisterende værdier i D8275 & D1712 er samtidig konverteret til D8275_1 & D1712_1.

Såfremt I har "master Excel regneark" liggende med disse felter til brug for import til fmcgProducts, venligst rette feltnavn i kolonneoverskrift.