GS1Trade Sync - Vigtig information om den kommende migrering af produktdata til GDSN 3.1

Kære Kunde

Vi nærmer os nu den 27. maj hvor der igen bliver åbnet op for synkronisering af produktdata til den nye GDSN version 3.1

GS1 Danmark har informeret os om, at der kan forventes mindre uregelmæssigheder og "kødannelse", da alle produkter for mange GS1 lande skal sendes op til den nye GDSN datapool.

Samtidig skal det bemærkes, at det ikke er alle datamodtagere som vil være klar til at modtage produktdata i det nye format fra den 27 maj, og nogle datamodtagere vil teste indlæsning  med enkelte produkter - dvs. de indlæser ikke alle produktdata på en gang, men løbende fra den 27 maj.

Vi forventer fortsat at have synkroniseret alle produkter som er valide ift. GDSN version 3.1, til det nye GS1Trade Sync mandag den 30 maj.

VIGTIGT !

Som GS1 Danmark allerede har meldt ud via nyhedsbrev vil der være produkter som mangler data (felter der nu skal være udfyldt under den nye 3.1 version) som IKKE kan sendes til GDSN datapoolen, uden at disse felter er udfyldt.

Til dato har vi sammen med GS1 identificeret følgende felter som kan  være krævet i version 3.1, afhængig af den valgte GPC kode:

- "Datomærkning på produkt" - felt id "D8239" i fmcgProducts - krævet for følgende GPC koder for basisenheden:

Mulige værdier:

- "Temperatur typekode" - felt ID "D3614" i fmcgProducts - krævet hvis temperatur minimum/maximum er udfyldt på basis og emballageenheder:

Mulige værdier:

fmcg solutions tilbyder dig som kunde at udfylde overstående 2 felter automatisk ifm. migreringen. Herved vil det være muligt at overføre produktet til GS1Trade Sync / GDSN netværket, og du sparer som kunde tid på at udfylde disse 2 felter i fmcgProducts.

Vi har brug for at vide om vi kan sætte disse felter automatisk for dig som kunde  - f.eks. angive "Emballagen er mærket med "Sidste anvendelsesdato" (D8239) på ALLE basisenheder, og "Opbevaring og håndtering" (D3614) på
alle enheder.

Venligst rette henvendelse på denne artikel om I ønsker at vi skal udfylde  D3614 og D8239 ifm. migreringen ved at skrive til helpdesk@fmcgsolutions.dk

Såfremt du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte fmcg solutions.