GS1Trade Sync lukket for synkronisering indtil fredag den 3 juni kl 17:00

Kære Kunde

GS1 Danmark har netop meddelt os, at GS1Trade Sync er lukket for synkronisering indtil fredag den 3 juni kl 17:00.

Det skyldes at GS1 Danmark i disse timer er igang med at synkronisere mod Global Registry, som er det organ der styrer håndtering af gtins og distribution af produktdata til andre datapools og datamodtagerne.

fmcg solutions er I denne situlation ikke stillet ringere end andre partnere og dagligvareproducenter der taster direkte i GS1Trade Sync - produkter der tastes og publiceres vil ifølge GS1 Danmark ikke blive distribueret til datamodtagerne før GS1 åbner for synkronisering igen.