Upload er nu igang fra fmcgProducts til GS1Trade Sync

Kære Kunde

Vi er nu igang med at uploade produkter til det nye GS1Trade Sync.

Med GDSN V.3.1 skal der sendes et produkthieraki for hver datamodtager. Det betyder at vi er igang med at sende mere end 100.000 produktenheder til GS1, og vi har derfor mange produkter som ligger i kø.

Vær også opmærksom på dette, når i logger på det nye GS1Trade Sync - det samme produkt vil optræde flere gange, afhængig af hvor mange datamodtagere der findes på produktet.

Vi forventer at være færdige med upload inden for et par dage, ligesom vi løbende vil foretage rettelser af produkter som er blevet afvist pga. xml fejl.

Når alle produkter er uploaded informerer vi igen.

Såfremt der er spørgsmål, er I velkomne til at kontakte os, eller rette henvendelse på helpdesk@fmcgsolutions.dk