Sådan ændres enhedstype vha. Excel

Som standard kan man ikke rette enhedstype fra det almindelige brugerinterface, da en rettelse fra f.eks. basis til kasse eller display eller omvendt griber ind i produkthierarkiet.

Som superbruger er det muligt at rette via et simpelt Excel-regneark.

Se vedlagte Excel eksempel.

Enhedstype på GTIN 5777188031317 rettes i dette eksempel til "CASE".

På tilsvarende måde kan man i Excel rette til:

Basisenhed: Angiv  "BASE_UNIT_OR_EACH" i Excel

Display: Angiv  "DISPLAY_SHIPPER"  i Excel

Palle: Angiv "PALLET" I Excel

PS! Vær opmærksom på felterne D8249 (GTIN for næste lavere enhed) og D8270 (Antal af næste lavere enhed) hvis der rettes fra "CASE" til "BASE_UNIT_OR_EACH" - disse felter skal i dette tilfældes fjernes fra produktdokumentet, inden Excel-arket indlæses.