Integration til hjemmeside og andre systemer

fmcgProducts indeholder et såkaldt API, som kan benyttes af andre systemer til at læse data. Med version 2.2.19 har vi forbedret API'et til at hente produktdata fra fmcgProducts. API'et kan blandt andet bruges til integration med egen hjemmeside.

Med API'et kan man hente data fra oversigter og data fra et specifikt produkt.

Oversigter hentes vha. kommandoen view med oversigtens id som parameter.
Eksempel: http://kunde.fmcgsolutions.dk/api.xsp?request=view&viewid=all

Et specifikt produkt hentes vha. kommandoen product med produktets GTIN og landekode som parameter.
Eksempel: http://kunde.fmcgsolutions.dk/api.xsp?request=product&gtin=1234567890123&country=208

1 Kommentarer

• Avatar
    Robert Wagner

Super!