Sådan skjules de felter du ikke har behov for

Under indstillinger vælges "Funktioner" (1), og dernæst vælges den funktion du ønsker at redigere. (2)

Tryk på rediger (3).

Under "Skjulte tabeller" markeres de grupper af felter, som IKKE skal vises på produktformularen for de brugere, som er tildelt funktionen "Skrive adgang".

Når du er færdig med at redigere funktionen trykkes på "Gem".

PS! Den pågældende rettelse af funktionen træder i kraft, næste gang brugerne med funktionen logger på fmcgProducts.