Hvordan kopieres en basisenhed?

Fra oversigten vælges "Opret" - "Ny basisenhed"

Når produktformularen er åben, indtastes det GTIN som det nye produkt skal tildeles.

Vælg "Kopier fra..." i menuen.

Vælg hvilken "Enhedstype" der skal kopieres.

I "Vælg profil" vælges den kopiprofil der skal anvendes.

I feltet "Søgning" kan der nu søges på de eksisterende produkter. Bemærk at udover søgning på GTIN kan der også søges på varetekst - hvis der søges på f.eks.
"Pizza" vises alle produkter hvor ordet "Pizza" indgår i varebeskrivelsen.

Når produktet, der skal kopieres fra, er fundet klikkes på GTIN (1).

Alle felter fra det valgte produkt, som er valgt i den tilhørende kopiprofil,
kopieres nu til det nye produkt.

Produktet kan herefter færdiggøres med eventuelle supplerende felter.