Hvordan håndteres billeder i fmcgProducts?

Der kan uploades et ubegrænset antal billeder til det enkelte produkt i
fmcgProducts.

- Benyt "Browse" (1) eller "Drag & Drop" for at overføre billedet til fmcgProducts, og klik på "Upload" (2).

Syntaks:

http://images-<instans>.fmcgsolutions.dk/<gtin>.<landekode>/<filnavn>

Hvor "http://images-<instans>.fmcgsolutions.dk/<gtin>.<landekode>/"  genereres automatisk af fmcgProducts.

Bemærk: Der er som standard offentlig adgang til kald af billeder  fra fmcgProducts ved anvendelse af ovenstående URL.

Felterne D8349, D8350, D8388 og D8387 kan anvendes til billed-URL'er, såfremt
der ønskes distribution af URL'er til datamodtagere via GS1Trade Sync (3):

Bemærk: Der er som standard offentlig adgang til kald af billeder  fra fmcgProducts.