Nye muligheder i fmcgProducts: Produktkatalog, Tilføj hyppigste ernæringsværdier, Se Excel-log

fmcgProducts produktkatalog.

Produktkataloget kan tilpasses efter behov med ønsket layout, og fra fmcgProducts kan man styre hvilke produkter der skal vises i produktkataloget.

Eksempel:

https://catalog.fmcgsolutions.dk

Tilføj hyppigste ernæringsværdier.

Klik på funktionsknappen "Tilføj de hyppigste næringsværdier" for at indsætte de hyppigst brugte næringsværdier:

Se Excel-log.

• Vælg menupunktet "Importerede Excel-filer"

Herefter vises en oversigt over de Excel-filer, som er importeret til fmcgProducts:

Vælg en import for at se import-loggen:

0 Kommentarer

Artiklen er lukket for kommentarer.