GS1 November 2017 opdatering - VIGTIGT !

Kære kunde

Vi idriftsætter opdateringen til GS1 GDSN version 3.1.3 i weekenden den 4./5. november.

fmcgProducts vil være tilgængelig hele weekenden som normalt bortset fra en halv times nedetid lørdag morgen.

3.1.3 er hovedsageligt tekniske opdateringer, som finder sted bag brugergrænsefladen.

VIGTIGT ! Der er dog én ændring på økologi der påvirker dig som kunde.

Felterne D8074, D8073 og D8075 udgår og skal ikke anvendes længere:

De 3 felter erstattes af D0798 "Økologisk produktkode":

For de kunder der anvender Excel import er kodeværdierne for D0798 (1..8) som følger:

• 100% organisk|1
  • Biodynamisk|7
  • Diskvalificeret|8
  • Ikke økologisk|5
  • Lavet med økologiske ingredienser (mindre end 70% efter vægt)|4
  • Lavet med økologiske ingredienser (mindst 70% efter vægt)|3
  • Omlægning|6
  • Organisk (mindst 95% efter vægt)|2

PS! I modsætning til GS1Trade Sync, hvor du selv skal indtaste værdierne i D0798, så sørger fmcg solutions for at konvertere fra D8074 til D0798, således at du som fmcgProducts-kunde ikke skal foretage dig noget.

Konverteringen fra D8074 til D0798 vil være:

• Y (D8074) = 1 (D0798)
  • N (D8074) = 5 (D0798)
  • CON (D8074) = 6 (D0798)

Det eneste du som kunde skal sikre dig, er at tilrette eksisterende Excel-exportprofiler (tilføje D0798 og fjerne D8074, D8073 og D8075).

Herudover indføres der 23 nye værdier til D8007 "Pakning og mærkning", hvor nedenstående nye mærker er væsentlige for det danske marked:

Den totale mærkningsliste er omfattende, og kan findes i fmcgProducts under "Indstillinger" - "Nøgleord" ved søgning på "PackagingMarkedLabelAccreditationCodeList".

Såfremt du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen

fmcg solutions